Επιμένει στις δηλώσεις του ο Σφακιανάκης ότι έφταιγε η 28χρονη. Αν έτσι είναι οι στρατηγοί τι περιμένεις από τον απλό αστυνομικό; | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Επιμένει στις δηλώσεις του ο Σφακιανάκης ότι έφταιγε η 28χρονη. Αν έτσι είναι οι στρατηγοί τι περιμένεις από τον απλό αστυνομικό;

Οι δηλώσεις Σφακιανάκη για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

medlabnews.gr 

Mε βίντεο στα social media αντέδρασε ο Μανώλης Σφακιανάκης στη διαγραφή του από τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά», που ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς.

Οι δηλώσεις Σφακιανάκη για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και εν τέλει οδήγησαν στη διαγραφή του.

«Μας αρέσουν τα challenges, είμαστε Υδροχόοι, γεννημένοι για να ξαναγεννιόμαστε από τις στάχτες μας. Το έχω κάνει πολλές φορές στη ζωή μου. Η άποψή μου ήταν και είναι μία χρόνια τώρα. Οταν σε μια σχέση υπάρχει χωρισμός και μετά υπάρχει το πικάρισμα και ο αντιπερισπασμός μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Αυτό το πιστεύω, το έχω δει, το έχω διαχειριστεί σε εκατοντάδες περιπτώσεις», λέει και προσθέτει: «Είμαι υπέρ της αλήθειας όσο κι αν πειράζει κάποιους».

«Οταν δύο άνθρωποι έχετε μία σχέση και χωρίζετε, όταν γράφει ο ένας κι ο άλλος στα κοινωνικά δίκτυα “περνάω καλά”, αυτός που δεν περνάει καλά έχει θέμα. Κι όταν είναι ψυχικά άρρωστος κάνει πράγματα που δεν πρέπει».

«Καταδικάζω τον φόνο της Κυριακής, καταδικάζω την Ελληνική Αστυνομία, είμαι ενάντια στους φονιάδες και τους δολοφόνους, όμως είμαι υπέρ της αλήθειας κι αυτό είναι μια αλήθεια όσο κι αν πειράζει κάποιους. Εγώ θα την πω, όσο μεγάλο κι αν είναι το τίμημα. Είχα ένα τηλέφωνο από τον κύριο Χαρδαλιά ότι θα είμαι εκτός ομάδας. Το δέχτηκα, να είναι καλά. Να είναι καλά η Περιφέρεια. Εμείς είμαστε ανεξάρτητοι. Προτιμώ να φύγω από την ομάδα Χαρδαλιά από το να κάνω κωλοτούμπες και να ψήνω το μπιφτέκι αλλιώς όπως λένε στην καθομιλουμένη, εδώ γελάμε, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που πάντοτε πιστεύω αυτά που λέω», καταλήγει ο κ. Σφακιανάκης.

Η διαγραφή Σφακιανάκη

Τη διαγραφή Σφακιανάκη από τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο περιφερειάρχης σημείωσε πως η δημόσια τοποθέτηση Σφακιανάκη για τη δολοφονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους «δεν συνάδει, σε καμία περίπτωση, με την ηθική μου, τις αρχές και τις αξίες μου ούτε με τον τρόπο με τον οποίο οφείλουν να λειτουργούν όλοι οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας».

Σχόλια σύνταξης.

Είναι κρίμα που βλέπεις ότι ένας άνθρωπος που έχει καθιερωθεί έχει βραβευθεί για την δράση του και τέλος αναγνωρίστηκε από τον λαό που τον ψήφισε για την περιφέρεια της Αττικής, έχει μιά τόσο επιφανειακή σκέψη για την συγκεκριμένη υπόθεση των Αγ. Αναργύρων. Το δυσάρεστο είναι ότι φαίνεται ότι ο τ. στρατηγός της Ελληνικής αστυνομίας που δεν είναι γιατρός ή ψυχολόγος τόσα χρόνια που ασχολείται με το ηλεκτρονικό έγκλημα φαίνεται ότι έχει μείνει στην επιφανειακή θεώρηση των πραγμάτων. Μόνο έτσι δικαιολογεί την εμονική του θέση σε ό,τι είπε για την κοπέλα. Δεν μπορεί να δεί πιο πίσω και να καταλάβει ότι το θύμα δεν γνωρίζει ούτε είναι ειδικό, αλλά περιμένει να ενημερωθεί και να την συμβουλεύσουν οι ειδικοί για το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται στα κοινωνικά δίκτυα και σε άλλες δράσεις της την στιγμή που ο τρελός πρώην κυκλοφορεί ελεύθερος. Θα πείτε τι σημασία έχει μετά από το τραγικό που συνέβη. Έχει. Γιατί αν ο ειδικός έχει αυτές τις απόψεις και προσπαθεί να εκπαιδεύσει τα παιδιά μας (πηγαίνει σε σχολεία και ομιλεί) τι περιμένεις να σου κάνει ο άσχετος τηλεφωνητής και η 22χρονη υπεύθυνη του τμήματος που εκείνο το βράδυ τα έκανε μαντάρα. Δυστυχώς φαίνεται ότι χρειάζεται για να λειτουργήσει σωστά το σύστημα να ξεκινήσει κανείς από τον πιο μικρό αστυνομικό και να φτάσει στον αρχηγό. Άμεσα. Αλλιώς θα ξαναδούμε τα ίδια και χειρότερα και πάλι θα λέμε τα ίδια. !!!!

Εκπαίδευση άμεσα από ειδικούς ψυχολόγους κλπ σε όλα τα στελέχη της αστυνομίας.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων