Την ημέρα που σκότωσε την Κυριακή ο δολοφόνος της είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, οπιούχων και αμφεταμινών | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Την ημέρα που σκότωσε την Κυριακή ο δολοφόνος της είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, οπιούχων και αμφεταμινών

«Φρούριο» το δωμάτιο που νοσηλεύεται ο 39χρονος στο Τζάνειο

medlabnews.gr 

Κοκαΐνη και άλλες ναρκωτικές ουσίες φέρεται να είχε καταναλώσει ο 39χρονος που δολοφόνησε την 28χρονη Κυριακή έξω από το Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων.

Όπως αποκαλύπτει το Star, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ο δράστης είχε καταναλώσει σειρά από ναρκωτικά, ηρεμιστικά καθώς και ποσότητες αλκοόλ.

«Οι χρήστες οι οποίοι κάνουν χρόνια κατανάλωση τέτοιων ουσιών και λαμβάνουν χρόνια αγωγή είναι καθαρά λειτουργικοί. Δεν επηρεάζεται, δηλαδή, η απόφασή τους και η κρίση τους από την επίδραση των ουσιών αυτών» σημείωσε ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης.

Άγιοι Ανάργυροι: Κοκαΐνη, αμφεταμίνες, κανναβινοειδή, οπιούχα και βαρβιτουρικά στον οργανισμό του 39χρονου

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα βρέθηκε θετικός σε αμφεταμίνες, κανναβινοειδή, κοκαΐνη, οπιούχα και βαρβιτουρικά. Στις δε βενζοδιαζεπίνες, που αντιστοιχούν σε αγχολυτικά-ηρεμιστικά χάπια, η συγκέντρωση που εντοπίστηκε ήταν εξαιρετικά υψηλή. Την επόμενη ημέρα, στις 3 Απριλίου, η τοξικολογική εξέταση τον έβγαλε αρνητικό στα ναρκωτικά και η τιμή στις βενζοδιαζεπίνες έπεσε.

 «Φρούριο» το δωμάτιο που νοσηλεύεται ο 39χρονος στο Τζάνειο 

Λεπτομέρειες για τις συνθήκες υπό τις οποίες φρουρείται ο 39χρονος γυναικοκτόνος στο Τζάνειο νοσοκομείο, στο οποίο μεταφέρθηκε μετά το εξιτήριο που πήρε από το «Αττικόν», όπου νοσηλεύθηκε κατόπιν απόπειρας αυτοκτονίας που έκανε, έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Παλιοκαρίτης.

Ο Κώστας Παλιοκαρίτης, μιλώντας στην εκπομπή «livenews» για τον δολοφόνο της Κυριακής, είπε πως «φυλάσσεται με ισχυρή δύναμη δικιά μας, όχι από αστυνομικούς. Συνήθως κρατούμενοι σε νοσηλεία φυλάσσονται από δύο άτομα. Εδώ απασχολούνται περισσότεροι. Συγκεκριμένα, ο αριθμός τους είναι τέσσερις», ανά βάρδια.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων