O Ετεοκλής Παύλου στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

O Ετεοκλής Παύλου στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό

Λίγες ώρες μετά το πάρτι γενεθλίων της κόρης του, μπήκε στο νοσοκομείο.

medlabnews.gr iatrikanea 

Δύσκολο φαίνεται πως ήταν το απόγευμα της Κυριακής 8/9 για τον Ετεοκλή Παύλου, καθώς λίγες ώρες μετά το πάρτι γενεθλίων της κόρης του, μπήκε στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγη ώρα, η Ελένη Χατζίδου έκανε ένα story στο Instagram, στο οποίο μας δείχνει το χέρι του συζύγου της, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο και οι γιατροί του έχουν βάλει πεταλούδα.

Χωρίς να δίνει πολλές λεπτομέρειες η παρουσιάστρια έγραψε: «Εναλλαγές συναισθημάτων σε δευτερόλεπτα. Μην ανησυχήσετε, είναι ήδη καλύτερα το αγόρι μου».

Λίγο αργότερα, ο Ετεοκλής Παύλου προχώρησε σε δική του ανάρτηση και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

«Πριν λίγες ώρες ήρθα στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό, γιατροί έκριναν πως πρέπει να κάνω εισαγωγή. Αύριο αναμένουμε να είναι καλύτερα τα νέα», έγραψε στην ανάρτησή του ο παρουσιαστής.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων