Γνωρίστε τον πιο δυνατό Έλληνα στον κόσμο: Γεννήθηκε 395 γραμμάρια και επέζησε! | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Γνωρίστε τον πιο δυνατό Έλληνα στον κόσμο: Γεννήθηκε 395 γραμμάρια και επέζησε!

Ο μικρός Γιάννης, χαρακτηρίζεται από τους Αυστραλούς επιστήμονες ως επιστημονικό θαύμα.
Μια φοβερά συγκινητική ιστορία
Πρωταγωνιστής ο Γιάννης, ο οποίος γεννήθηκε μόλις 26 εβδομάδων και 395 γραμμάτια, ωστόσο βγήκε νικητής από τη μάχη την οποία έδωσε προτού καλά καλά ανοίξει τα ματάκια του.


Ο μικρός Γιάννης, χαρακτηρίζεται από τους Αυστραλούς επιστήμονες ως επιστημονικό θαύμα. Είναι το πιο μικρό μωρό που γεννήθηκε και επέζησε στη Βικτόρια.
Γεννήθηκε στη Μελβούρνη και είχε ύψος όσο ένα στυλό και βάρος σχεδόν όσο ένα κουτάκι coca – cola! Μόλις 395 γραμμάρια.
Ο μικρός κατόρθωσε να επιβιώσει και οι γονείς του, Κώστας και Πόλα Μεταξιώτη, τον πήραν επιτέλους στο σπίτι.
«Ο Κώστας κι εγώ θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι το πανέμορφο αγόpι μας επιτέλους έφτασε σπίτι. Γεννημένος 395 γραμμάρια με ύψος λίγες ίντσες και μετά από 165 μέρες απίστευτης φροντίδας απ’ όλους τους γιατρούς, τους νοσοκόμους και το προσωπικό του νοσοκομείου Mercy στο Heidelberg… θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πάντες για τη στήριξη και την αγάπη. Σας ευχαριστούμε πολύ. Ο Θεός να σας έχει καλά», έγραψε συγκινημένη η Πόλα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook.

Εκτός από τη συγκλονιστική ιστορία του μικρού Γιάννη, υπάρχει και κάτι που την κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερη: Το παιδί γεννήθηκε με εξωσωματική. Η μητέρα του Πόλα είχε κάνει 3 αποβολές και 15 αποτυχημένες εξωσωματικές. Η 16η, με την οποία έφερε στη ζωή τον Γιαννάκη, θα ήταν και η τελευταία!

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων