Συγκλονιστικό. Βγήκε το κεφάλι της από το παράθυρο και χτύπησε στο δέντρο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Συγκλονιστικό. Βγήκε το κεφάλι της από το παράθυρο και χτύπησε στο δέντρο

Δύο κορίτσια μόλις 22 ετών επέβαιναν σε ΙΧ το οποίο κάτω από άγνωστες συνθήκες ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο στο δρόμο

medlabnews.gr iatrikanea 

Η 22χρονη ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο που ξέφυγε της πορείας του και έπεσε με σφοδρότητα στον κορμό ενός δέντρου, σε δρόμο προς τις Άνω Αρχάνες - Οι συγγενείς και οι φίλοι της είναι συγκλονισμένοι με τον ξαφνικό χαμό της. Για ένα σημείο χωρίς ιδιαίτερη επικινδυνότητα, αλλά με οχήματα που συχνά αναπτύσσουν ταχύτητες και είναι αναπόφευκτα τα τροχαία ατυχήματα, έκαναν λόγο κάτοικοι της περιοχής Δεν μπορούσαν να πιστέψουν την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην περιοχή τους, κάτοικοι των Αρχανών που βγήκαν νωρίς το πρωί της Κυριακής, 26 Μαρτίου, από τα σπίτια τους, αναζητώντας το σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Δύο κορίτσια μόλις 22 ετών επέβαιναν σε ΙΧ το οποίο κάτω από άγνωστες συνθήκες ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο στο δρόμο, από τις Κάτω προς τις Πάνω Αρχάνες.

Χωρίς εμφανή ίχνη από φρένα ή οτιδήποτε άλλο, η πρόσκρουση ήταν μοιραία, καθώς το άτυχο 22χρονο κορίτσι που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού και παρελήφθη σοβαρά τραυματισμένο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, κατέληξε λίγες ώρες αργότερα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Συγκλονίζουν όλα όσα περιγράφει ο πατέρας του μέλλοντα αρραβωνιαστικού της όμορφης Πένυς, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής μετά από τροχαίο. «Έχασα μια κόρη», λέει ο ίδιος και περιγράφει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το θανατηφόρο τροχαίο.

Η 22χρονη ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο που ξέφυγε της πορείας του και έπεσε με σφοδρότητα στον κορμό ενός δέντρου, σε δρόμο προς τις Άνω Αρχάνες. Οι συγγενείς και οι φίλοι της είναι συγκλονισμένοι με τον ξαφνικό χαμό της.

Η Πένυ ετοιμαζόταν να αρραβωνιαστεί. Ο πατέρας του συντρόφου της, Κώστας Σκλαβούνος, δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί, όπως περιγράφει στο newsit.gr. «Σήμερα ήταν το μνημόσυνο για τα 40 της μητέρας μου. Η Πένυ είχε πάει στο Ηράκλειο για να δει την μαμά της και της είπε «μαμά θα πάρω το αμάξι για να γυρίσω». Εν τέλει δεν πήρε το αμάξι και πήρε μία φίλη της τηλέφωνο για να έρθουν στο μνημόσυνο. Στα 500 μέτρα πριν από το σπίτι, όπως ανέβαιναν, δεν ξέρουμε τι έγινε. Πήγε στην άκρη του δρόμου το αμάξι και έπεσε πάνω στο πεζοδρόμιο. Ήταν ανοιχτό το παράθυρο και όπως χτυπήθηκε το αμάξι, βγήκε απ’ έξω το κεφάλι της, χτύπησε στο δέντρο και της έσπασε το κεφάλι», αναφέρει χαρακτηριστικά στο newsit.gr.

Στη συνέχεια, σημειώνει ότι «η κοπέλα που οδηγούσε το αυτοκίνητο είναι σε σοκ. Περιμένουμε να μας πει τι ακριβώς έγινε».

«Με τον γιο μου, ετοιμάζονταν να αρραβωνιαστούν. Θα είχαν ήδη αρραβωνιαστεί, αλλά δεν έγινε επειδή πέθανε η μητέρα μου. Έχει δύο αδερφές, η μητέρα τους τις μεγάλωσε μόνη της», αναφέρει.

«Είμαι πεθερός και έχασα μια κόρη. Ήταν χρυσό κορίτσι και αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης. Θερμή παράκληση να προσέχουν οι νέες ηλικίες, όταν κρατάνε τιμόνι», καταλήγει ο κ. Σκλαβούνος.

Συγκινεί για το χαμό της Πένυς ο πρόεδρος του ΚΟΗ Γιώργος Ανδρουλάκης (vid)

Στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV μίλησε ο πρόεδρος του ΚΟΗ, Γιώργος Ανδρουλάκης, ο οποίος εξέφρασε την βαθιά του θλίψη για την ξαφνική απώλεια της 22χρονης προπονήτριας συγχρονισμένης κολύμβησης

«Θα θυμόμαστε πάντα αυτό το λαμπερό χαμόγελο, την ευγένειά της, την καλοσύνη της, την αφοσίωσή της για την καλλιτεχνική κολύμβηση και για τον ΚΟΗ που τόσο αγαπούσε. Αυτή τη δύσκολη στιγμή η σκέψη μας είναι μαζί με την οικογένειά της!», ανέφερε συντετριμμένος για την ξαφνική απώλεια της 22χρονης αθλήτριας, ο πρόεδρος του ΚΟΗ, Γιώργος Ανδρουλάκης, στον απογευματινό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV

Ειδικότερα, ο κ. Ανδρουλάκης εξέφρασε την βαθιά του θλίψη για τον αδόκητο χαμό της 22χρονης, τονίζοντας: «Είμαστε συγκλονισμένοι από την είδηση του ξαφνικού χαμού της αγαπημένης μας Πένυ. Η Πένυ, γέννημα - θρέμμα του ΚΟΗ, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην πισίνα του Ηρακλείου, τόσο σαν αθλήτρια, τόσο και σαν βοηθός προπονήτρια στην Ακαδημία Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Κολυμβητικού Ομίλου. Σαν αθλήτρια είχε σημαντικές διακρίσεις με τον ΚΟΗ, με μετάλλια στο εθνικό πρωτάθλημα ανοικτής κατηγορίας το 2017 και στις κατηγορίες Νεανίδων επίσης το 2017, Κορασίδων Α’ το 2014 και Κορασίδων Β’ το 2013. Είχε επίσης σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς διοργανώσεις».

Δείτε το απόσπασμα από το απογευματινό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV:

 

 Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Δευτέρα, στις 15.00 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως.

Πηγή neakriti.gr

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων