Καιρός. Πλημμύρισαν δρόμοι και έπεσαν δέντρα στην Κέρκυρα - Προειδοποιητικό 112 στις Φιλιάτες. Εκτακτο δελτιο ΕΜΥ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Καιρός. Πλημμύρισαν δρόμοι και έπεσαν δέντρα στην Κέρκυρα - Προειδοποιητικό 112 στις Φιλιάτες. Εκτακτο δελτιο ΕΜΥ

Με τη διέλευση ενός ψυχρού μετώπου ο καιρός παρουσιάζει επιδείνωση στη χώρα μας, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα Σάββατο

medlabnews.gr  

Κακοκαιρία Cassandra: Πλημμύρισαν δρόμοι και έπεσαν δέντρα στην Κέρκυρα - Προειδοποιητικό 112 στις Φιλιάτες (Βίντεο)

Η κακοκαιρία έχει κάνει την εμφάνισή της στη Δυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και ανέμους δημιουργώντας μικροπροβλήματα στο νησί της Κέρκυρας Ηκακοκαιρία Cassandra έχει κάνει ήδη την εμφάνισή της στην Δυτική Ελλάδα φέρνοντας μαζί της έντονες βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους. Παράλληλα, προειδοποιητικό μήνυμα 112 εστάλη στην περιοχή του Δήμου Φιλιατών.

«Η Πολιτική Προστασία εξέδωσε έκτακτη ειδοποίηση την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2024, στις 19:50, για την περιοχή του Δήμου Φιλιατών, προειδοποιώντας τους πολίτες για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, όπως καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους. Οι αρχές καλούν τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών για την ασφάλειά τους. Οι πολίτες μπορούν να βρουν αναλυτικές οδηγίες προστασίας στον επίσημο ιστότοπο της Πολιτικής Προστασίας».

Επικαιροποιήθηκε το έκτ

ακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Συγκεκριμένα, το δελτίο -που δεν διαφοροποιείται σε σχέση με αυτό της Πέμπτης (3/10)- αναφέρει τα εξής:

«Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 03-10-2024/1200C, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Επισημαίνεται πως δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφοροποιήσεις από το αρχικό δελτίο.

Συγκεκριμένα με τη διέλευση ενός ψυχρού μετώπου ο καιρός παρουσιάζει επιδείνωση στη χώρα μας, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα Σάββατο (05-10-24). Από τα έντονα φαινόμενα θα επηρεαστούν τοπικά η δυτική Ελλάδα και τα βορειοανατολικά τμήματα της χώρας.

Αναλυτικά:

Τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

α) Τη νύχτα της Παρασκευής (04-10-24) προς το Σάββατο (05-10-24) και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (05-10-24), στα νοτιότερα τμήματα της Ηπείρου.

β) Μέχρι το απόγευμα στη δυτική Στερεά (ιδιαίτερα στην Αιτωλοακαρνανία), τη δυτική Πελοπόννησο (ιδιαίτερα στα βορειοδυτικά τμήματα) και στα νοτιότερα νησιά του Ιονίου.

γ) Από τις προμεσημβρινές ώρες μέχρι το απόγευμα, στα ανατολικότερα τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας και την ανατολική Μακεδονία και μέχρι το βράδυ στη Θράκη».

Δείτε την ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων