Θα ξαναδούμε τον Δημήτρη Σταρόβα στο θέατρο σε ένα μήνα. Ξεπέρασε τα προβλήματα μετά το εγκεφαλικό | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Θα ξαναδούμε τον Δημήτρη Σταρόβα στο θέατρο σε ένα μήνα. Ξεπέρασε τα προβλήματα μετά το εγκεφαλικό

Ο Δημήτρης Σταρόβας πρόκειται να βρεθεί στο θεατρικό σανίδι για τη συμπλήρωση 33 ετών από την ίδρυση της μουσικοθεατρικής παράστασης «Άγαμοι Θύται»

 medlabnews.gr 

Ο Δημήτρης Σταρόβας πρόκειται να βρεθεί στο θεατρικό σανίδι για τη συμπλήρωση 33 ετών από την ίδρυση της μουσικοθεατρικής παράστασης «Άγαμοι Θύται». Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, πριν από τρεις μήνες υπέστη ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ ήταν στο σπίτι του και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, έχοντας δίπλα του από την πρώτη στιγμή τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη.

Από το εγκεφαλικό, ο Δημήτρης Σταρόβας αντιμετώπισε δυσαρθρία και γι αυτόν τον λόγο ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας σε κέντρο αποκατάστασης, ενώ συνέχισε να λαμβάνει σχετική φαρμακευτική αγωγή και να ακολουθεί προσεγμένη διατροφή για να μπορέσει να επανέλθει.

Ο ίδιος, λίγο καιρό αργότερα, ανέβασε ένα βίντεο στα social media για να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον στήριξε και του έστειλε την αγάπη του, αλλά και ένα ακόμα που έπαιζε κιθάρα.

Όπως όλα δείχνουν, ο Δημήτρης Σταρόβας επανέρχεται στην κανονικότητα και πρόσφατα πραγματοποίησε και την πρώτη του δημόσια βραδινή έξοδο, καθώς βρέθηκε στα γενέθλια της στενής του φίλης, Σάντρας Βουτσά.

Ο ηθοποιός, σε περίπου ένα μήνα αναμένεται να ανέβει ξανά στο θεατρικό σανίδι παρέα με το συγκρότημα «Άγαμοι Θύται», του οποίου έχει υπάρξει ιδρυτικό μέλος μαζί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Δάσους στην Θεσσαλονίκη, οι «Άγαμοι Θύται» και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης θα δώσουν μια επετειακή παράσταση. Ανάμεσα σε αυτούς που θα συμμετέχουν πρόκειται να είναι: ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Άκης Σακελλαρίου ενώ special guest θα είναι ο Μανώλης Μητσιάς.

Η παράσταση

Φέτος, με αφορμή τη συμπλήρωση 33 ετών από την ίδρυσή τους, οι «Άγαμοι Θύται» και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη. Στην πόλη απ’ όπου όλα ξεκίνησαν! Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Δάσους, θα μας παρουσιάσουν μία επετειακή παράσταση, ένα σκηνικό ταξίδι με σταθμούς τις καλύτερες στιγμές τους.

Ένα ταξίδι με επιβάτες – προσκεκλημένους επί σκηνής τους κατά καιρούς «Άγαμους», τους σπουδαίους δηλαδή Έλληνες καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί τους.

Οι παραβάτες των κωμικών νόμων, η dream team του γέλιου, με τη ρηξικέλευθη και λοξή ματιά τόσο στην τρυφερότητα της νοσταλγίας όσο και στην αμεσότητα της επικαιρότητας, με το μοναδικό κωμικό ιδίωμα που διαθέτουν, έρχονται να μας ξεσηκώσουν, αψηφώντας τα κλισέ της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης.

Η επετειακή αυτή τους παράσταση είναι ένα ανθολόγιο των καλύτερων σκηνικών στιγμών της περίφημης ομάδας, μια ιστορική διαδρομή, μια προσέγγιση της σάτιρας «άνευ βωμολοχίας».

Υποστηριζόμενη από ιδιαίτερες υποκριτικές ερμηνείες, διασκεδαστικές χορογραφίες, ωραίες μουσικές και τραγούδια που ισορροπούν ανάμεσα σε λαϊκά, δημοτικά και Βαλκανικά ηχοχρώματα ενώ συνδιαλέγονται με τους δυτικούς ήχους του rock n roll, του swing και του cabaret.

Με βασικό άξονα πάντα την κωμωδία και το Διονυσιακό στοιχείο και πυλώνες την επικαιρότητα, το stand-up comedy, τα θεατρικά σκετς και την παντομίμα, με επιρροές από την κλασική Ελληνική επιθεώρηση, τον βουβό κινηματογράφο και το φιλολογικό cabaret, μας παρουσιάζουν μια ξεκαρδιστική παράσταση με αφορμή τα καλλιτεχνικά τους γενέθλια.

Εμπρηστές της νωχέλειας και του εφησυχασμού, μας προσφέρουν το αντίδοτο στο στημένο, το φθηνό και το ευκαιριακό, με ζωντάνια και αμεσότητα, με εξόχως κωμικά, ανατρεπτικά, σατιρικά και αυτοσαρκαστικά κείμενα. Κάποια που μας θυμίζουν τις καλύτερες στιγμές της καριέρας τους και άλλα που θα μας χαρίσουν νέες γλυκιές αναμνήσεις μέσω του εύθυμου σχολιασμού της σημερινής επικαιρότητας.

Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων