medlabnews.gr iatrikanea
Εντατικά και υπό άκρα μυστικότητα συνεχίζονται οι έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας και τους θανάτους των τριών κοριτσιών.
Όλο ένα και νέες πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια και την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο των τριών κοριτσιών.
Σήμερα (5/5) μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, αποκάλυψαν πως ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις πέντε γιατρών και νοσηλευτών του Ογκολογικού νοσοκομείου αλλά και της μονάδας ΜΕΘ στο τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, για τον θάνατο της Μαλένας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ανάμεσα σε αυτούς που κατέθεσαν είναι και ο 42χρονος εντατικολόγος που προσπάθησε να κάνει την ανάνηψη στη Μαλένα το 2019, αλλά και αυτός που έκανε την ανάνηψη στη Τζωρτζίνα τον Ιανουάριο του 2022.
Ο συγκεκριμένος εντατικολόγος είχε καταθέσει στην Αστυνομία, την αδιάφορη στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου, όταν της ανακοίνωσε ότι το παιδί της απεβίωσε.
Οι γιατροί από το ογκολογικό νοσοκομείο κατέθεσαν πως η Μαλένα δεν είχε σε καμία περίπτωση ηπατική ανεπάρκεια αλλά για ότι πρόκειται για έναν αιφνίδιο θάνατο και μάλιστα το παιδί δεν είχε παρουσιάσει συμπτώματα ίκτερου, ούτε αναπνευστικά προβλήματα.
Τέλος, επισήμαναν την καθυστέρηση ενημέρωσης της 33χρονης όταν το παιδί έπαθε την ανακοπή.
Ιατροδικαστής Τσαντίρης: Είναι πολύ πιθανό να έχει χρησιμοποιηθεί η ίδια μεθοδολογία με κάποιες παραλλαγές
Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Τσαντίρης μίλησε στην εκπομπή "LIVE NEWS" του Mega για τις βλάβες που εντοπίστηκαν στο ήπαρ της Μαλένας και της Ίριδας, αλλά και το ενδεχόμενο να ακολουθήθηκε παρόμοιος τρόπος δράσης, εάν κι εφόσον μιλάμε για εγκληματική ενέργεια.
Ο ιατροδικαστής αρχικώς επιβεβαίωσε το κοινό εύρημα στο ήπαρ της Μαλένας και της Τζωρτζίνας, όπου πρόκειται για βλάβες, διαφορετικές σε έκταση στο κάθε παιδί.
Παράλληλα, ο κ. Τσαντίρης επιβεβαίωσε και τις φυσιολογικές τιμές στην ηπατική εξέταση της Μαλένας, μία ημέρα πριν τον θάνατό της. "Υπάρχουν αίτια που θα μπορούσαν να κάνουν οξεία ηπατική βλάβη" πρόσθεσε.
Σημείωσε πως έχει διασωθεί έως και σήμερα βιολογικό υλικό της Μαλένας το οποίο επανεξετάζεται από τους ειδικούς. "Είναι πολύ πιθανό να έχει χρησιμοποιηθεί η ίδια μεθοδολογία με κάποιες παραλλαγές" τόνισε ο ιατροδικαστής.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου